måndag 5 januari 2009

Den utlovade tomtebilden...

Här kommer tomtebilden jag pratade om igår. Axel var inte rädd för tomten, inte på nåt vis. Bara ointresserad av att sitta i knä på honom. Den bilden där man ser både tomtens och Axels ansikte är ganska suddig, tyvärr. Men som sagt så satt han hos tomten en liten stund i alla fall, mycket liten stund...



Sen var det nog säkrast att sitta hos mamma. Så kan man ju kika på den knepiga gubben med skägg. Det ser ut som om även farfar varit snäll i år eftersom han också fick paket av tomten.



Idag har jag och Anders köpt en ny leksak, eller hur man nu ska se det. Vi har skaffat en ny kamera. Nämligen en som är liten, vattensäker till 3 m och stötsäker från 1.5 m. Det är tänkt att vi ska kunna ha med den på babysimmet, med ute i snön och med på badstranden när det blir sommar. Och det utan att kameran går sönder om man tappar den i vattnet eller spiller öl på den. Dock ska man ju säga att den andra Canon kameran tar så klart bättre bilder men de har liksom olika syften de två. Vi var tvungen att testa den när vi kom hem från stan så jag sände ut pappa, Axel och pulkan. Så här blev det. Himmelen var otroligt läcker. Det syns i alla fall att både Axel och pappa tyckte att det var skoj.


Nu har Axels farmor och farfar åkt på semester och kommer inte hem på länge, länge. Hur ska vi klara det? Jag och Axel var ut och vinkade till dem när pappa skjutsade dem till tåget. Axel gav farmor en sista kram och blev jätteledsen när hon skulle åka. Helt hysterisk rättare sagt. Det var inte lätt för farmor att åka direkt men vi hoppas att de ska ha det bra. Förklaringen till vredesutbrottet kom när vi kom in. Axel tog mig i handen och tog med mig till kylskåpet. HUNGRIG MAMMA!!! Så när vi ätit så var det mycket bättre igen. Nåväl, som om inte det skulle vara elände nog att både farfar och farmor försvinner så länge så åker mormor och morfar också snart söderöver. Tack och lov så dröjer det ett litet tag till. Det är först nu vi inser hur otroligt bortskämda vi är.

Inga kommentarer: