måndag 12 maj 2008

Lunchmys


Det är kanonskönt att inte ha så långt hem från jobbet när det innebär att man kan ligga och mysa med sin son på lunch rasten. Vi kom snabbt fram till att vi hade ett gemensamt intresse förutom att ligga på soffan...

Våren ja den kom av sig en aning när temperaturen plötsligt var 20 grader lägre än dagen innan. Vi får hoppas att det inte blir 20 grader kallare i morgon också för då är det kallare än det var som kallast i vintras. Om det nu var någon som förstod den ganska knepiga meningen.

Hur som helst så börjar det bli full fart i trädgården, om det är någon som undrar vad det är som händer där kan man gå in på www.torsangshandelstradgard.se och titta där. Vem vet endera dagen kanske det kommer en bild från kaoset som ibland kan råda.

Jag (Anders) har idag varit och beskådat ett flygplan som vänt sig på rygg, på marken, när en tromb drog fram över Dala Airport. Det var inte särskilt roligt. Nu får vi se vad försäkringsbolaget säger om detta.

Axel har blivit mer och mer medveten om sin omvärld det märks en sådan otrolig skillnad nu och för bara någon vecka sedan, han vet nu när mamma och pappa äter glass och han inte får nått då blir han lite småsur faktiskt. Han sitter där och tittar och tuggar på sin underläpp, tja det är ju en förälders privilegium att säga nej åt sina barn när de är i den åldern.

En annan ganska rolig grej är att vi nog kommer att få kattungar i alla fall tror jag och Jenny det, katterna verkar inte rikgit fatta vad som är på gång men de lider i värmen och börjar bli runda om magarna. Om det nu beror på att de är dräktiga eller om det beror på att de äter för mycket råttor lär vi snart få se.

Vad händer annars då tja inte så mycket ....

/Anders

Inga kommentarer: