söndag 4 maj 2008

Fotomodell

Axel agerar villigt fotomodell om mamma leker titt-ut med honom bakom kameran. Det tycker han är en jätteskojig lek och då skrattar han så här gott åt mamma. Han sitter själv numera. Helt otroligt vad fort det går. Det är ju inte så länge sedan jag skrev att jag inte tordes släppa honom själv, men det gör jag nu. Jag är fortfarande en fegis och lägger lite mjuka kuddar runt så att han inte ska slå sig om han nu tappar balansen vilket fortfarande förekommer. Han var till sin faster Viktoria och hälsade på igår och där satt han obehindrat på golvet och lekte en god stund utan att trilla. Hon har en skojig badanka som Axel älskar att leka med när han kommer dit.


Sen var vi bara tvugna att prova de nya hörselkåporna så att ni skulle få se. Men försök att leka titt-ut med någon som inte hör en ska ni få se hur lätt det är. Pappa fick assistera för att få Axel att titta hjälpligt åt rätt håll. Han hade inget emot dem men fattade inte riktigt vitsen med dem heller.

Axel är ju nu 6 månader och några dagar så i present av sin mamma och pappa så fick han en hoppgunga. Dock han är lite kort i rocken för den ännu, armarna passar inte riktigt i de avsedda hålen. Han har inte suttit i den så mycket att han fattat poängen med den men det tror jag kommer. Om han bara upptäcker hur det fungerar så kommer han att älska den. Det märks eftersom han skrattar när man hjälper honom att hoppa i den. Återkommer till det med lite längre fram...

Inga kommentarer: