fredag 16 januari 2009

Lek och annat...

Det blev inget skrivande igår. Jag orkade helt enkelt inte efter min dag på operation. Det var en jobbig dag, men det är de alla. Mest tror jag att det har att göra med att man inte är van. Jag är inte van vid att stå så länge men jag allt annat är nytt också så trött blir man. Men kul är det! Jag kommer att få världens roligaste jobb sen när jag är klar.

Idag hade vi inte lika bråttom på morgonen då jag skulle vara hemma och läsa. Så Axel hann med och leka lite med sina egna saker... Skoj förstår ni... Finns kanonmycket som man kan göra... Det var jättekallt när vi vaknade så Axel fick ha på sig sin nya tröja som han fick av sin faster till jul. Det hade hunnit bli rejält kallt ute nämligen och värmen i huset hann inte riktigt med, 16 grader kallt nämligen.

Det kanske kan bli en fotbollsspelare av honom i alla fall. Vare sig mamma eller pappa ser fram emot att få stå vid en fotbollsplan och heja hela sommrarna. Golf eller tennis vore bättre - Där kan han bli lite rik i alla fall så att vi kan sluta arbeta och allt det där.


Det här kortet tog vi för bara några minuter sedan. Han "sitter" i fotöljen och tittar på teletubbies. Det var nog jobbigt att vara på dagis idag. Att sen ta ett varmt bad med pappa och efter det få varmkorv och mos gjorde inte Axel piggare direkt. Pappa sa att han redan vid ett års ålder liknar Homer Simpsons... Våran härliga lilla kille.

Ha en bra kväll hör ni. Nu fixa lite käk här när lillkillen gått till sängs. Det kan vara otroligt skönt att få äta ibland utan att någon liten står och skriker vid fötterna för att han inte får sitta i knät. Tror att det kommer att bli lite bättre när han lär sig äta helt själv. Men jag såg idag när han åt korv att det är inte långt borta. Är det nåt han tycker om går det riktigt bra att äta med sked faktiskt. Nåväl, nu ska jag sluta. Vi hörs en annan dag.

1 kommentar: