fredag 8 maj 2009

Äntligen fredag...

Ja, nu är det helg igen. Veckorna går så otroligt fort. Jag tror att det beror på att jag trivs så otroligt bra på operation. Det är verkligen världens roligaste arbete. Så fantastiskt roligt. Men nu dröjer det två dagar innan jag ska dit igen...

Vi var några stycken hemma hos oss på sista aprill. Det var helt gudomligt väder vilket gjorde att vi tillbringade kvällen ute i trädgården medan barnen sprang runt och lekte... Så härligt efter en lång vinter. Det gör att man hoppas att det blir sommar i år också... Visst ser det mysigt ut?

Love är son till ett par goda vänner till oss som bor ute i vika utanför Falun. Här är han i full färd med att äta korv. Barnen åt korv och bröd medan vi andra fick hamburgare. Ett mysigt kort tycker jag, så därför är det med här...Här leker Axel med sin kompis Nils från grannhuset. De är lite svåra att fånga i flykten kan man väl säga. Axel hälsar att det går utmärkt att leka fast man har gips.


Det här är i måndags. Då hade Axel fått ett fint plastgips som var både tunnare enklare och på alla sätt mycket smidigare. Det satt dock bara på ungefär en dag sedan så hade Axel det i handen och försökte själv få på det igen. Gick inte så bra tyvärr så vi fick åka ner till akuten på tisdag kväll för att få någonting som faktiskt satt på. Då fick han en ny skena men en som var mindre och lättare så nu fungerar det riktigt bra faktiskt. Det är lite mer än 1.5 vecka kvar med gips och det ska vi väl klara.
Detta kortet tog vi nu på kvällen när Axel skulle gå och sova. Han sitter i sin favoritstol och väntar på välling. Han har precis duschat tillsammans med mamma men med en plastpåse över handen så att den inte skulle bli blöt. Simglasögonen ville han inte lämna ifrån sig. Han är fortfarande inte superimponerad över att ha dem över ögonen men vill gärna ha dem på sig i pannan. En trött kille efter en lång dag på dagis.

Inga kommentarer: