onsdag 29 april 2009

Gips, bruten, AV!

Han har brutit handen. Min son har brutit handen eller radius för den som kan skillnad på det och sånt. Det hände igår mitt på dagen när han var med farmor och pappa ute för att mamma skulle få läsa lite. Senare på kvällen så ringde jag sjukvårdsupplysningen för att fråga om vi var tvungen att åka in redan då men det tyckte de inte. (då visste vi inte att det verkligen var av utan bara att han hade ont i den och inte använde den) De tyckte att om han lyckades somna på alvedon så skulle han få sova. Men när han på morgonen fortfarande inte använder armen fick vi komma till vårdcentralen. Därifrån till rötgen i Falun och till ortopeden som gipsade honom. Hon konsaterade att det var nog den minsta patient hon gipsat en arm på. Stackars liten. Att han sedan fortfarande har hög feber gör verkligen inte livet lättare. Tempen har parkerat runt 39-40 grader. Man känner sig så otroligt maktlös. Det är inget man kan göra för att underlätta känns det som. Och att sedan få honom att äta är bara det ett helt projekt i sig.

Här kikar vi på tv. Teletubbis är superskoj. Axel gråter när de säger dags att säga hej då... Han dricker lite grann om han får dricka ur den skojiga flaskan. Alla knep är tillåtna.


Läsa bok är också skoj när man inte är så bra... Tur att man är liten och inte så farligt högerhänt som mamma. Det funkar med vänster även om det inte går riktigt lika bra men får jag öva så ska ni få se...Inga kommentarer: