söndag 22 mars 2009

Vi har varit på SPA


Det var länge sedan jag gjorde ett inlägg men nu är det dags. Vi har varit på SPA hela familjen, dvs Jag, Jenny Axel, Farmor, Farfar, Faster Viktoria, Filip och Mormor Karin, ett riktigt rövargäng med andra ord.
Vad gjorde vi då jodå det var allt möjligt men vi åt :


och vi badade:

Är inte rumporna söta så säg?
Nå gjorde vi nått annat då jodå vi hade annat för oss också vi åt nämligen:

Och när vi inte åt ja då:
Badade vi en del till. Men hur som helst så har vi haft en kanon helg. Axel har inte varit så nöjd med att sova på hotell det var inte riktigt hans grej. Men vi andra har i alla fall njutit i fulla drag. Lyckades faktiskt även ta ett rikgit bra kort på min far när han pilade fram och åter i basängen.
Ett rätt så kul kort tycker i alla fall jag.

När vi kom hem från Gyllene Hornet i Tällberg så var det lite packning av pelargoner som stod på programmet och sedan så hade vi en lat eftermiddag hemma och avslutade dagen med gissa vad jo lite mer bad, men det var sista babysimmet STEG 3 så nästa söndag så är det STEG 4 som gäller. Lilleman håller på att bli stor minsan.


Innan man simmar så måste man ju ha lite energi och det intogs i pappas knä.


Det där med att hålla i kanten det är verkligen en av de där sakerna som jag gillar och det samma gäller att åka rutschkana också och naturligtvis att dyka mellan mamma och pappa.

Nej nu är det lite mat på det här sedan så kommer sängen att vara ett väldigt skönt sätt att avsluta kvällen på

/Anders


Inga kommentarer: