måndag 29 september 2008

Torsångs mistlur...

Vad man gör och vad man borde göra är inte alltid samma sak. Jag borde ägna mig åt skolarbetet men jag är här inne och skriver och lägger ut lite kort i stället. Idag vaknade Axel tidigt på morgonen. Strax efter 6 ansåg han sig sovit klart, men med tanke på hur dagen utvecklades undrar jag om han verkligen hade det. När han somnade sov han 3 timmar. Här nedanför är kl strax efter 8 och Axel hade tröttnat på att vara inne så hans mamma pyltade på honom och sig själv en massa kläder och så gick vi ut och gick. Axel var som en solståle ett tag i alla fall.


När man blir trött i benen eller i detta fallet arg på att kläderna gör det svårt att gå så är det bara att sätta sig ner och leka lite med gruset. Måste få smaka lite på det - Bara lite snälla mamma!

Axel hörde farfars röst så vi kikade in till de stora killarna för att de vad de gjorde. De flyttade lådor med lök från ett ställe till ett annat.

Torsångs mistlur kallar farfar Axel för när han blir på det här humöret. Denna gången var det en blandning mellan trött hungrig och förbannad på en massa bylsiga kläder & skor.

Inga kommentarer: